Helsingin Jäähalliin huhtikuun 5. päiväksi suunniteltu Tokio Hotel -yhtyeen konsertti siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Syynä loppuunmyydyn konsertin siirtoon on yhtyeen laulajan Bill Kaulitzin sairastuminen. Helsingin konserttiin oli myyty yli 7 300 lippua. Huhtikuun konsertin liput käyvät sellaisenaan uuteen konserttiin tai ne voi palauttaa lippukauppoihin. Konsertin uusi päivämäärä ei ole vielä tiedossa, mutta alustavien tietojen mukaan konsertti voisi toteutua jo kesäkuussa.

Yhtyeen antaman ilmoituksen mukaan Bill Kaulitzin äänihuulista on löytynyt kysta, joka vaatii leikkaushoitoa sekä sairauslomaa. Tästä syystä yhtye on joutunut peruuttamaan Helsingin-konserttinsa lisäksi koko kiertueensa loppuosan.

Vuonna 2003 Saksassa perustettu Tokio Hotel on noussut nopeasti yhdeksi Euroopan suosituimmista nuorisobändeistä. Yhtye on palkittu kahdesti Saksan arvostetuimmalla Echo-palkinnolla. Lisäksi yhtye voitti MTV Music Awards -gaalassa International Act -palkinnon. Parhaillaan Tokio Hotel on ehdolla NRJ Awards 2008 -kisassa Vuoden parhaaksi yhtyeeksi.